Jdi na obsah Jdi na menu

Společný trénink SDH Pomezí a reprezentace Slovenské republiky

 Jak jistě každý příznivec našeho krásného hasičského sportu ví, že se konalo v našem okresním městě Svitavy V. Mistrovství světa dorostu v požárním sportu a III. Mistrovství světa juniorů v požárním sportu (13. - 20.7. 2014). Mistrovství to bylo skvělé, kdo se jel podívat určitě nelitoval. Padlo zde několik světových rekordů a velikou zásluhou se podílela právě Česká republika. Ale to už je jiný příběh ....

Našemu sboru a především naším závodníkům se znenadání naskytla obrovská příležitost přivítat reprezentanty Slovenské republiky na domovské dráze a společně s nimi potrénovat.

Naši chlapi a chlapci, ženy a děvčata byli ze společného tréninku nadšeni. Nejenom proto, že si z tréninku odnesli spoustu cenných rad a zkušeností, ale i pozitivní energii, kterou s sebou Slováci přivezli. I oni byli nadšeni, především  ze sportovního areálu a zázemí, které je zde pro hasiče vybudováno.Dle jejich slov takovou úroveň nečekali.

Byl to obrovský zážitek za který je nezbytné slovenským reprezentantům a krásnému hasičskému sportu  poděkovat. Díky !!!!

 

FireTeam Pomezí 

 

Náhledy fotografií ze složky Trénink slovenské reprezentace