Jdi na obsah Jdi na menu

Kamenec 2023

Kamenec 9.9.2023

Kamenec jako jedna ze soutěží okresní ligy se pravidelně pořádá v krásném areálu pod Lipou. Letos jsem ho však neviděla, jelikož občas musím plnit i funkci jinou než je vedoucí, a tak jsem odjela zdobit a reprezentovat naší rodinu na svatbě. Někdy je holt rodina přednější.

Do Kamence tak odjeli nejen tři týmy našich dětí, ale s nimi pouze Jirka a Pepa. A paní Jurenková, která pravidelně zajišťuje nejen odvoz, ale i psychickou podporu a nově i informační službu přes Messenger.

Pepa se ujal praporku na jednotlivcích, neboť prej nebylo jinýho v…  no, nebyl prostě nikdo jiný, a tak to musel zvládnout Jirka sám. Nakonec s pomocí Káji Pešové, která jako správná kamarádka a srdcař přispěchala na pomoc alespoň na jednotlivce.

Jak můžu okomentovat tenhle závod? Byla jsem tam teoreticky s nimi, přes mobil, ale byla.

Takže první zpráva – Áčko (mladší) časy 15,74 a 15,84, Béčko 21, 05 a 17,51 – nutno napsat, že to byl jejich nejlepší čas za celou sezónu, ba za jejich existenci. !!!

Druhý pokus A – 14,62!!!!! ale na druhém proudu 16,87s… taková škoda…. Vybojovali však druhé místo a první místo v lize tak ještě není ztraceno…

Druhý pokus B – 17,88 a 17,98s – tenhle pokus byl fantastický, ale zapsal se bohužel až na místo 5.

Všímavý čtenář zjistil, že naše Béčko mělo takový čas, se kterým Áčko loni vyhrávalo…. No prostě borci…

Starší první pokus 15,71 a 17,58… jaká škoda prostřiku a následovně 16,21 a 16,45… tím se zařadili na 6. místo v požárním útoku v Kamenci.

Na poslední soutěži v Mladějově nás čeká něco ojedinělého…. Mladší A stále ještě můžou vyhrát ligu!!! A to by bylo pro děti z A týmu naprostá bomba a skvělé umístění, než nám odejdou do straších. Mladší B budou bojovat o TŘETÍ místo v lize, zatím jsou pátí, ale dělí je od historického úspěchu B týmu pouze 4..! body.

Starší se drží na 3. pozici… Kdyby ale Pánbůh dal, mohli by i ligu vyhrát.

Jak píšu, snad to bude historický úspěch mladých hasičů z Pomezí ….

Přijeďte podpořit naše nejlepší děti do Mladějova – 30.9. !!! Bude to boj o všechno…

PS: za Kamenec děkuji hlavně Jirkovi, věděla jsem, že to zvládne na jedničku a taky že jó. A Káji a paní Jurenkové. I Pepovi – dokonalou organizaci =D.

Svět je Lunapark a spravedlnost pro Jamajku…!  Žužu