Jdi na obsah Jdi na menu

Sušice

Za mlhou tak hustou, že by se dala krájet,….. je tunel Hřebeč. Ten je ale uzavřený a tak jsme jeli do Sušic oklikou.
A v Sušicích další uzavírka. Pepu však nic nezaskočí a rozhodným hlasem a trošku nerozhodným úsměvem se na cestu zeptal. Na soutěž jenž není v okresní lize Svitavska jsme jeli poprvé a můžeme jenom potvrdit, že určitě ne naposled. Malý, ale krásný areál, kam se vešli dvě základny jsme si hned oblíbili.
Mladší
V prvním pokuse nás zradila savice i koš a tak zkušený košař zlomen žalem zalomil i první útok. Napodruhé, i díky včasné pomoci od místních, se ale už vše podařilo. S časem 18,48s doběhli naši sportovci pro jasné první místo.!
Starší
První pokus byl parodie na tankový útok, tedy pardón na požární. Jirka se tak smál, že jsme chvilku s Tirrym nevěděli, jestli nezavoláme do Bohnic. Ano, tak komické to opravdu bylo. Ty naše trumpety pokazily snad všechno, co jen na útoku lze. Ale protože nám o body do ligy nešlo, mohli jsme se poprvé na soutěži, od plic našim dětem zasmát. Druhý pokus zvládli na dvojku a tak si ji nakonec ze soutěže i odvezli. 17,30s na první míst nestačilo.
Byl to príma pohodový den. Díky všem, kdo obětoval nedělní volno a jel. Vlastně bychom měli i jedno osobní poděkování. Paní Jurenková neváhala a při akutním nedostatku odvozových vozidel ihned nabídla pomoc a hlavně tam byla celý den s námi a nafotila a natočila i to, co mělo býti utajeno- třeba Filipa jak konečně něco dělá. Takže vážně - moc děkujeme!!!
Svět je Lunapark a spravedlnost pro Jamajku…!