Jdi na obsah Jdi na menu

Pomezí

Pomezí 18.9. 2022 – konečně doma
Co naplat, už od soboty jsme tušili, že nám to počasí nevyjde. A asi už víte, že nevyšlo. Do Pomezí se proto nakonec sjeli hlavně týmy, které bojují v okresní lize v první desítce.
Ráno jako malované, situaci by nejlépe okomentoval děda Komárek a my bychom museli souhlasit. Naše děti, ale neodradilo ani tohle počasí. Plní energie dorazili na rozmáčené hřiště s vítěznou náladou. Po zrušení štafet jsme se pustili do požárních útoků.
Mladší B
Jak jsem psala před soutěží, chtěli jsme, aby si zaběhli všechny naše děti. Nejmladší však oslabilo nejen onemocnění některých kvalitních sportovců, ale i vypadnutí tří borců. Takže jsme v pátek ještě přepisovali sestavy alespoň tak, aby vůbec mohli běžet. Celý tým spolu pak zkoušel útok jenom třikrát a proto se není čemu divit, že se jim nakonec nepovedl ani jeden pokus na soutěži. Děti musíme stejně pochválit. V zimě, v které běželi a v neustávající dešti byly odhodlány pokus dokončit. Jsme na ně pyšní a věříme, že v Mladějově dokážou, že mají na nejvyšší příčky!
Mladší A
Naše „stars“ – jak říkáme my lingvisté. S novými dresy (a že jsou, co?) se rozhodli na domácí půdě zvítězit a až do samého konce to tak i skutečně vypadalo. V tak obtížném terénu a s tak ledovým větrem v zádech, kde i ty nejlepší z ligy stříkali na terče klidně i 10-15 s, se našim podařilo sestříknout terče v čase 22,64s a od zlatých medailí je nakonec dělilo pouhých 8s. I tak si vybojovali medaile stříbrné a my jim tleskáme!!
Starší
Nejzkušenější tým z Pomezí nastupoval na dráhu alá bahenní lázně. Na závodě s nimi už neběžel Filip ze Sádku (Filipů už máme dost),ale naše Terka, která na trénincích dokázala, že do Áčka prostě patří. Borci tak byli kompletní a mohli se předvést. Jejich čas 19,75 byl jistě kvalitní v tak příšerném počasí, ale nestačil ani na první TOP 5. Vítězství okresní ligy nám tak utíká, ale my se nevzdáme!!!
Tento týden se rozcvičíme na Memoriálu v Sušicích a do Mladějova pojedeme na jasnou výhru!
Svět je Lunapark a spravedlnost pro Jamajku…!