Jdi na obsah Jdi na menu

Polička 25.6.2022

V sobotu 25.6. jsme se s dvěma týmy mladších a jedním týmem starších vydali do nedaleké Poličky.
Mladší B
Tento tým vyjížděl na soutěž v letošním roce poprvé. Na startu převládala nervozita, vzdušná základna byla modifikována pro nejmenší. Ti dokázali oba útoky dokončit, i když pro mnohé v čase nepěkném, pro nás to byl úspěch. A proč? Pět ze sedmi borců běželo na soutěži poprvé, Linda například přišla k hasičům teprve před 14-ti dny a přesto to zvládli!. Proudařky viděli teprve až na soutěži nástřikovou čáru a terče. Kdo z nás by dokázal víc? Zajisté jsou to vycházející hvězdy.
Mladší A
Naše elitní skupina z Plamenu byla krátce před soutěží znevýhodněna onemocněním na rozdělovači a tak jsme sestavy museli měnit. Nakonec jsme povolali Kryštofa z „B“ a ten i přes jeho první účast na pohárovce dokázal, že píle a tréninky se vyplatí. První pokus se nezdařil. Druhý pokus byl rozběhnut perfektně, bohužel chyba zkušeného borce nás stála kvalitní čas a tak jsme se s mladšími museli spokojit až s 10. místem s časem 23,30s.
Starší
Co se nepovedlo mladším dohnali starší. Už v prvním pokuse si zajistili přední příčky s časem 16,88s. Ve druhém startu na naší mašině a se skvělým strojníkem (ptáte se kdo? No přece náš velitel) předvedla naše parta dokonalou souhru. S magickým časem pod 16s tedy přesněji v čase 15,99s si zcela oprávněně došli pro zlaté medaile. Přátelé – bravo!!
Jednotlivci
V jednotlivcích zazářily naše dívky. V kategorii mladších zaválela Klárka Pletichová a s časem 20,25s si doběhla pro druhé místo. Za starší nastoupily čtyři mladé dámy z nichž tři dosáhly na první desítku a to jmenovitě Šája – 9.místo s časem 15.48s, Doris – místo 4. s časem 14,47 a na stupních vítězů Nela – 2. místo s časem 13,89s. Gratulujeme a dámy – smekáme!!
Protože jsem byla konfrontována pro délku článků tímto se s Vámi loučím, ale když máte tak skvělé děti, občas to nejde napsat jen tak, ve zkratce.
Každopádně -
Svět je Lunapark a spravedlnost pro Jamajku…!