Jdi na obsah Jdi na menu

NOC V HASIČÁRNĚ

Noc v hasičárně
Pátek, den kdy začala dlouho očekávaná akce, odstartoval přinesením kvalitního štrúdlu do hasičárny.
V 16,00 nastoupili první mladí hasiči se spacáky a s obrovskou vůlí přečkat s námi noc. Hned po ubytování a předlouhé snaze starosty si postavit stan začala první hra.
Dalajlámův sběr byla osvědčená hra z minulého roku na Baldě. Posledním úkolem bylo, přinést Pepovu botu a to byl oříšek. Zkuste zout Pepu. Tým Pavlíka to však zvládl s grácií a přinesl boty výjezdové a tak vyhrál.
Následovala vodní bitva s balónky. Žádný tým nevyhrál, šlo hlavně o zábavu a tu jsme si myslím dostatečně mokří užili. Hlavně Jirka, který neslyší doteď.
Pak přišla pizza z Borové a schovávaná v hasičárně. Během celého dne děti objevovali indicie různě schované po hasičárně. První tým uhádl, kde je poklad, už po čtyřech nápovědách. Byl to náš maskot, který schovával vskutku jasné poselství- a to, že největším pokladem jsou vedoucí.
Poté co přešlo největší horko jsme nachystali na oheň (zapáleno skvělými loučemi) a opekli si výborné klobásy.
Nadešla noc…. Líbezný hlas vedoucích u ohně utichl a začali se vyprávět strašidelné historky jako příprava na noční bojovku. Po rozdělení do týmů samých hrdinů a týmu strašpytlů včele se mnou jsme došli na polní cestu. Tma jako v pytli, Cesta osvícená jenom svíčkami a obývaná podivnými tvory. Ale klobouk dolů, všechny děti to zvládli na jedničku. Nejvíc jsem se bála já.
Krátký spánek a začátek nového dne.
Po vydatné snídani následovala šipkovaná. Tvůrčí trio vymyslelo zajímavou stezku s úkoly, které by vzhledem k dnešní digitální době šlo online vysílat i na TikToku. Po zápase želv, v kterém byl jasným vítězem David nastalo vyhlášení.
Všichni dostali medaili za první místo, protože jsou naše jedničky!!!, ale největší odměnou byl buřtguláš alá Pepa, který byl výborný.
Děkujeme dětem, že to s námi vydržely.
Velké díky, ale patří hlavně těm, kteří mi pomohli tuto akci pro naše malé sportovce uspořádat a kteří tam byli s námi. Jmenovitě panu starostovi sboru -Robinovi, jeho drahé Dáje, Pamánovi, Sykymu a jeho Zuzce a Pepovi s Jirkou….
Všichni víme, že
Svět je Lunapark a spravedlnost pro Jamajku…!!!