Jdi na obsah Jdi na menu

Krajské kolo Chrudim

Krajské kolo hry Plamen v Chrudimi 3.-4. 6. 2022
První pátek v měsíci červnu jsme odjeli s deseti staršími žáky a radši se všemi vedoucími na krajské kolo do Chrudimi. Příjemná cesta s Pepou v čele skončila před letním stadiónem. Důkladná prezence a navlečení Jirky do oranžové vesty (která neznamenala služby technické, ale post vedoucího) znamenala začátek sportovního dne.
Štafeta CTIF
První pokus a 88,48s v druhém zlepšení na 78,99s, ale přátelé… sice bez chyb, ale my to na tom ovále prostě neumíme. Týmu, který celou svoji kariéru běhá na trávě, prostě ovál neprospívá. I přesto krásné sedmé místo.
Hydranty
A tak to se omlouvám, byla jsem zrovna zařizovat ubytování, ale neslyšela jsem o tom nic hezkého Výsledný čas 60,41s s 20- ti!!! trestnými stačil … a pozor ….na poslední místo. Běžecky, tedy bez chyb by to bylo místo 6. Kdepak asi soudruzi z NDR udělali chybu? A teď myslím NAŠE soudruhy soudruzi. Kdyby jsme byli sborem pěveckým (jak si mylně myslela paní z recepce když viděla mě a Oggyho- my dva totiž vypadáme jako typičtí pěvci), možná i tak bychom dopadli lépe….
ZPV
Lesem běhat umíme, to už jsme ukázali na podzimce v Jevíčku. S pěkným časem a s 3mi trestnými na střelbě a bohužel zbytečnými 3mi trestnými na laně jsme obsadili 5. místo.
Při příjezdu na ubytování jsme přesně podle pokynů pojedli závinu, popili pampeliškového vína (samozřejmě jenom vedoucí) a šli spát do bílých peřin.
Sobota
Štafeta 4x60 m
První pokus byl kvůli špatné předávce neplatný, druhý však děti zaběhli v čase 44,33s, což je čas velice slušný. Stačil ale pouze na 7. místo. Tím se však naše štěstí vybralo úplně.
Požární útok
Na kraji je to už jiná pohádka a tak se Písek musel během 5-ti minut naučit ovládat stoj FOX.. A jak řekla naše oblíbená rozhodčí: „co by jste chtěli, jste na kraji děcka“ a tak jsme věřili, že to prostě dá.
Zaskřípala jsem svýma „dětskýma “ zubama a modlila se. Myslím si, že nejenom já. V prvním pokuse nešla narazit savice na stoj, ve druhém deseti-vteřinový prostřik na terči a s časem 31.30s jsme mohli jenom doufat v poslední místo. A taky jsme se ho dočkali. Když pomineme to, že Písek musel dělat strojníka i s obsluhou mašiny poprvé a proudaři poprvé stříkali na nástřikové terče, stejně nás to trošku štvalo, protože víme, že požární útoky umíme.
Útok CTIF
Když se daří, tak se daří. Takže ani nemám moc chuť popisovat CTIF. Jen pro představu, nejlepší tým z Čeperky zaběhl tuto disciplínu za 46 sekund bez trestných. Naše hvězdy to daly za 69s s 15-ti trestnými a to nemluvím o druhém pokusu. Ne nebudu o něm ani psát. Výsledné 10. místo bylo spíš neuvěřitelné.
Skončili jsme celkově na 10. místě. Optimista by řekl, že v TOP TEN, ale my jsme čekali daleko lepší výsledek. Inu nedá se nic dělat. Ne vždy se daří. I tak jsme si myslím užili skvělé dva dny.
Tak zas příště kraji.
PS: nemůžu opomenou… pánové a dámy z řad pořadatelských, ta organizace, ach ta organizace tohoto slavného krajského kola… vypadala tak, že jste pampeliškovým vínem v předvečer příprav nešetřili vy…
Stále a napořád
Svět je Lunapark a spravedlnost pro Jamajku!
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

EugeneNax - how to write a mla essay f66llq

6. 4. 2023 17:37


Thanks a lot. Quite a lot of advice.
academic writing essay https://bestpaperwritingservice.com dissertation doctor https://helptowriteanessay.com