Jdi na obsah Jdi na menu

Mladí hasiči v zimě

Tak nám nastala doba odpočinku, neboť podzimní část hry Plamen je za námi a do jarní části zbývá ještě hodně času. Proto jsme s mladými hasiči v "posoutěžní" době jezdili do Poličky na zimní stadion bruslit a hrát hokej, zajeli jsme si před Vánočními svátky do Jedlové zahrát bowling a starší žáci si byli vyzkoušet, jaké je to za volantem minikáry v Litomyšli v CART Aréně. 
Než začneme na jaře trénovat (odhaduji to na polovinu měsíce března 2011 - samozřejmě s ohledem na počasí a veškeré klimatické podmínky), zkusíme ještě kvalitu sjezdovky v Poličce a zkusíme nějaké to bruslení a hokej na zimním stadionu v Poličce.

Rozhodně však nás nemine prvotní "suchý" nácvik v hasičárně, neboť tým starších se musí naučit disciplíny, které ještě v této sestavě nedělal a rozhodně si nenecháme uniknout šanci na celkové medailové umístění v soutěži, zvláště po výborném podzimu. 
Proto bude tým starších i posílen o Dominiku Vápeníkovou a Martina Jukla z mladší kategorie.
Mladší žáci jsou vesměs již zkušení harcovníci a proto, doufejme, vylepší dost nelichotivé 9. místo z podzimu. No a ti nejmenší budou poprvé v dějinách našich kolektivů bojovat za samostatný tým. To znamená, naučit se všechny disciplíny. 
A protože nevynecháme ani tradiční pohárovky (např. Malou Hanou, letos ve Velkých Opatovicích), těchto se zúčastní pouze "A" týmy obou kategorií.

Takže můžeme sami sobě, ale hlavně Vám všem přát úspěšný rok 2011 alespoň tak, jak byl rok tento.