Jdi na obsah Jdi na menu

Jaro 2011

     Po zimním odpočinku se začínáme připravovat na jarní část hry Plamen 2010-2011.

     Pouze připomínáme, že do jarních bojů jdeme v kategorii mladších z 9. pozice, což nám již nedává moc šancí zasáhnout do medailových umístění, ale rozhodně bychom chtěli své postavení vylepšit (myslíme tím silnějšího "A" týmu) alespoň na 5. místo. V dětech tento potenciál rozhodně je!!! Co se týká prvňáčků, i oni nastupují s devítkou v zádech, týmů bude kolem 25, takže pokud by uhájili umístění do 20. místa, byla by to fantazie, ale nám stačí, když neskončí úplně poslední. Patří totiž mezi absolutně nejmladší týmy soutěže.

     Kolektiv starších žáků v podzimní části zcela nečekaně vyhrál, takže (ačkoliv jsme původně chtěli taktéž konečné umístění do 5. místa) výzva postupu do krajského kola (tzn. být nejhůře 2. na okrese) se nás přímo týká. Z loňského mistrovského složení zbyli pouze dva borci, takže to bude hodně těžké, ale za vedoucí i za kluky můžeme slíbit, že pro postup uděláme maximum. 

Od 16. března 2011 se scházíme každou středu, mladší od 13.30 hod. a starší od 14.30 hod. a trénujeme, takže nám držte palce.

Před hlavní soutěží hry Plamen, která se letos uskuteční v Městečku Trnávce ve dnech 27-28. května 2011,  ještě poměříme naše schopnosti s ostatními na soutěži O pohár Malé Hané ve Velkých Opatovicích, kde mimochodem v kategorii starších obhajujeme 1. místo.

A ještě musíme doplnit, že ve dnech 3-5. června 2011 pojedeme na kolech do Budislavi, kde prožijeme krásný cyklovíkend v areálu Toulovcových maštalí a nádherného barokního zámku v Nových Hradech. 

A pokud nám bude štěstí a sv. Floriánek přát, tak 11. června 2011 budeme reprezentovat okres Svitavy na krajském kole hry Plamen v Třemošnici, okres Chrudim. 

Jaro zakončíme účastí na tradiční soutěži - Poličské pohárovce, odkud jsme loni odvezli vše, co jsme mohli.

Tak ať co nejčastěji zazní vítězný křik:" Jsme červení, jsme bílí, my jsme mistři z Pomezí!"

 

kontakt: internet   -  www.sdhpomezi.estranky.cz/mladihasici

               facebook - Mladí hasiči SDH Pomezí